Hur man tar bort färg från billacker

Paint spillts eller medvetet sprayas på ditt fordon ( på grund av skadegörelse ) presenterar en intressant utmaning för borttagning . Du måste kunna ta bort färgen utan att ta bort fabriken yta också. Factory måla jobb använder flera lager klarlack , som binder till fabriken färgskikt och ger bilen dess högblank finish . Detta innebär att , medan svårt, är det möjligt att polera ut färgen ovanpå klarlack utan att skada den underliggande färgen. Du måste använda en etapp ett skärande grädde , som är en speciell typ av polish finns på någon bil färghandel . Saker du behöver
Orbital buffert
Steg 1 skärande grädde ( polska ) katalog Luddfri handduk
Visa fler instruktioner
1

Applicera en liten mängd att skära grädde till färgen du vill ta bort . Den skärande grädden kommer att skära in i klarlack , men skadar inte det så länge du är konservativ i sin användning . Det kommer matt klarlack , så en vanlig polish och vax jobb behövs efter denna procedur .
2

Arbeta skärande grädde i det målade området du vill ta bort med hjälp av en roterande buffert . Börja på lägsta hastighet inställningen och gradvis öka hastigheten till den högsta inställningen .
3

Torka skär krämen kroppen av bilen med en ren , luddfri handduk .
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121226.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.