Hur man tar bort husfärg från kroppen av min bil

När du målar ditt hus och du spiller färg på din bil, kan det vara en frustrerande upplevelse att ta bort den. Det korrekta sättet att ta bort färgen är att använda bil polish skärande grädde och en detalj lera bar. Dessa är speciella beskriver produkter som finns på alla Biltema. Du bör försöka att ta bort färgen så fort du kan när du märker det på din bil. Saker du behöver
Detailing lera
Orbital buffert
Polska styckning grädde
Tvål och vatten
Sponge
Luddfri handduk
Visa fler instruktioner

1

Applicera en liten mängd av skärande grädde till bufferten och arbeta krämen i området med husfärg. Den polska bör ta bort det mesta av färgen på ytan av klarlack.
2

Tvätta rent med tvål och vatten och torka den med en ren, luddfri handduk.

3

Spray det område du arbetar med detaljer lera smörjmedel och gnugga detaljer leran i klarlack om det finns någon kvarvarande husfärg. Den beskriver lera bar är en hård, lera bar som kommer att plocka upp eventuella föroreningar som är inbäddade i klarlack. Du kommer att märka en friktionsfri yta när du börjar gnugga leran bar. Detta kommer att ändras när du fortsätter att arbeta leran bar i bilens färg. Det kommer att bli svårare att gnugga baren tvärs färgen för ett ögonblick. Vid denna punkt, är stången lyfta upp den inbäddade husfärg bilda den klara beläggningen. Fortsätt gnugga leran bar i klarlack tills det inte finns något mer husfärg vänster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121231.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.