Hur man tar bort sprayfärg från en Bilinteriör

Ta bort sprayfärg är inte det lättaste, speciellt när det är på insidan av ditt fordon. Interiör sprayfärg fläckar kan inte vara makt tvättas bort och du inte vill använda för att kraftfullt för en renare eftersom lukten kan vara outhärdlig. Här är några enkla sätt att ta bort sprayfärg från insidan av ditt fordon. Saker du behöver
Gummi glovesProtective eyewearWaterDish soapMicrofiber towelTowelsNail polish removerQ-tipCotton ballsPaint thinnerOven renare Eukalyptusolja
Visa fler instruktioner
bort Sprayfärg från bilens interiör
1

Sätt på dig skyddsglasögon och gummihandskar.
2

Blanda en skål med varmt vatten med diskmedel. Använd en microfiber handduk för att skrubba sprayfärg fläcken i en cirkulär rörelse. Torka området med en handduk.
3 p Om tvålvatten inte ta bort fläcken, försöka skrubba nagellack remover på sprayfärg med en tops och bomullstussar. Torka den ren med en vatten fuktig handduk. Torka området med en handduk.
4 p Om nagellack plockaren inte ta bort fläcken, prova skrubbning tvättsprit på sprayfärg med en tops och bomullstussar. Torka den ren med en vatten fuktig handduk. Torka området med en handduk.
5 p Om tvättsprit inte ta bort fläcken, försöka skrubba eukalyptusolja på sprayfärg med en tops och bomullstussar. Torka den ren med en vatten fuktig handduk. Torka området med en handduk.
6 p Om eukalyptusolja inte ta bort fläcken, försöka skura ugnen renare på sprayfärg med en tops och bomullstussar. Torka den ren med en vatten fuktig handduk. Torka området med en handduk.
7 p Om ugnsrengöring inte ta bort fläcken, försöka skrubba thinner på sprayfärg med en tops och bomullstussar. Torka den ren med en vatten fuktig handduk. Torka området med en handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120954.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.