Olika fönster nyanser

Färgtoning, eller film, är gjord av två-till sju millimeter tjock polyesterfilm och kan appliceras på ytor såsom släta glas, plast och plexiglas. Fönster färgton, som består av flera skikt, har en sida som har antingen ett tryckkänsligt eller vatten-aktiverad lim som används för att applicera färgton och en exponerad sida som vanligtvis behandlas med en reptålig beläggning. Användningen av färgtoner har flera fördelar, vilket gör dem idealiska för användning i bilar, bostäder och kontorsbyggnader. Fördelar med Färgtoning

Färgtoning kan ge skydd för att minska mängden fädning orsakade av solen till möbler, fönster behandlingar och mattor genom att blockera 99 procent av UV-strålar. Förmågan hos färgton avleda solens skadliga UV-strålar också hjälpmedel för att minska överdriven värme vinst genom fönstren samt ger ökad komfort och energieffektivitet. Dessutom kan tona klippa bländning, ge avskildhet och ger säkerhet genom att förebygga skador från glassplitter grund kriminalitet och hårt väder.
Isolerande Tint

Isolerande nyans har förmågan att avleda solens värme på sommaren för att minska värmeökning och kan behålla upp till 55 procent av värmen under vintern. Därför, när de används i bostäder och byggnader, isolerande nyans bidrar till energieffektivitet och hjälpmedel för att sänka elräkningen. Bortsett från att hjälpa kontroll temperatur och sänka räkningar, isolerande filmer hjälpa till att minska fade skador på möbler, mattor, golv och fönster behandlingar genom att blockera UV-strålar.
Reducerar bländning Statisk Tint

Bländning minskar statisk klänga Färgtoning kan bidra till att minska bländning från solen som kommer in genom ditt fönster. Denna typ av färgton är kostnadseffektivt eftersom det inte är permanent installerad men är avtagbar och återanvändbar. Bländning minskar statisk klänga fönster färgton är särskilt användbart på platser där tv-apparater och datorskärmar utsätts för bländning av solen eftersom det minskar bländning och därmed förbättra visningsförutsättningar.
Integritet Tint

Privacy nyans, såsom frostat fönster färgton, ge avskildhet och används ofta för badrum fönster. Denna nyans är genomskinlig och ger ljus i under dagtid utan att låta folk från utsidan för att se i. Spegel sekretess nyans också ger avskildhet på dagtid utan att låta folk från utsidan för att se på men i stället får de se en återspegling av sig själva.

Säkerhet Tint

Säkerhet Färgtoning hjälper till att skydda fönster från att bryta på grund av våldsamt väder som stormar, tornados och orkaner och även skyddar mot brottsligheten. Säkerhet och trygghet fönster färgton är svårare att splittras och har förmågan att hjälpa till att hålla glaset tillsammans när den träffas eller våldsamt skakas. När glaset hålls ihop, det hjälper också till att förhindra farliga luftburna glas och skärvor som kan orsaka skada på människor inom och utanför byggnaden. Denna typ av fönster färgton är oftast används i kommersiella och offentliga byggnader och kan bidra till att minska kostnaderna för egendomsskador som annars skulle uppstå om denna nyans inte användes.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121116.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.