Hur Sand en rostig bil att måla

Det finns inget som en peeling paint jobb och rostfläckar att göra din resa ser papperskorgen. Medan du kan måla över rost, som inte skulle åtgärda skadan, så det bästa du kan göra är slipa rost och åter måla. Slipa ner den rostiga bilen kommer att ta lång tid och ge dig en bra träning om du gör det för hand, eller så kan du göra jobbet lättare med en sandbläster. Saker du behöver
Ansiktsmask
Ström sander
Dry sandpapper, 80-grit och 40-grit
bomullstyg
Anti-rust sprej
Aerosol primer

Visa fler instruktioner
1

Strap på en ansiktsmask innan du börjar. Du kommer att skapa en hel del damm och partiklar färg och du inte vill andas dem i.
2

passar din makt slipmaskin med 80-grit torrt sandpapper för att börja. Denna kvalitet bör ta bort de flesta av färgen så att du kan komma till rost.
3

Ta makten slipmaskin upp till ytan på din bil. Slå sedan på låg eller medelhög låg. Arbetet slipmaskinen fram och tillbaka över bilens lack tills alla eller nästan alla av färgflagor bort och din bil är ner till ren metall. Torka bort färgflagor med din bomullstyg så att du kan bättre se bilens skick.
4

arbeta över alla områden av din bil på detta sätt. Innan du kan behandla rost, måste du få bort färgen. Växla till den 40-slippapper och arbeta makten slipmaskin över envisa områden att ta bort färg som inte redan kommit ut.
5

Spray metallen med en anti-rost spray för att förhindra rost från växer tillbaka.
6

Applicera ett lager grundfärg till din bil med hjälp av en aerosolspray primer. Din bil är sårbar i sin ren metall stat, och primern kommer att skydda den automatiska kroppen tills du har tid att måla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121496.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.