Hur polska S10 ventilkåpor

Ventilen omslag på en Chevrolet S10 motor finns på varje sida av motorn. De är gjorda av metall, men finns även i aluminium, krom och rostfritt stål på eftermarknaden industrin. När du polera S10 ventil täcker, måste de först tas bort från motorn för bästa resultat och för att du ska nå alla vinklar och sidor av täcket. S10 ventilkåpor kan poleras till en hög glans på mindre än en timme med hjälp av material från en Biltema. Saker du behöver
600 grit sandpapper
1200 grit sandpapper
Metal polish
bomull handdukar
Visa fler instruktioner
1

Sand ventilen täcker med 600 sandpapper. Håll sandpapper våta medan slipning så uppbyggnaden inte skrapa på ytan av locken. Detta tar också bort all olja, fett och annan smuts som har fastnat på ventilkåporna.
2

Använd 1200 grit sandpapper att slipa ventilen täcker igen, för att ta bort lättare repor tas i metallen av 600 grit sandpapper. Den 1200 grit sandpapper är så lätt, kommer det jämna ventilen täcker helt.
3

Applicera metall polish för en handduk. Välj en metall polish med den typ av ventil täcker din S10 har. Det är aluminium, krom, rostfritt och allmänna metallegering polish. Använd en kvarts storlek mängd flytande polish på handduken och gnid in den i metall med små, cirkulära mönster. Applicera mer polish som behövs. Ventilen omfattar kommer att börja lysa.
4

Buff ventilen täcker för hand med en ren handduk. Detta tar bort eventuellt kvarvarande torkat polish och lyser metallen för att se ut som ny.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121863.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.