Så här ansöker Car Wax för hand eller med en buffert

Vax används på båtar, bilar och andra fordon för att skydda lacken från solen, samt gör det lysa. Vaxet fyller i de små mikroskopiska hål som finns i ytan av färg, vilket gör det lysa och även blockerar de ultravioletta strålarna från att tränga in i färgen. Vax appliceras på ytan och fick torka. När det är torrt, du polera ut det för hand eller med en elektrisk buffert. Saker du behöver
Bucket
milt rengöringsmedel
Sponge
Handdukar
Rena trasor
Electric buffert
Bilvax
Mikrofiberduk
Visa mer Instruktioner
1

Fyll en hink med varmt vatten och tillsätt milt rengöringsmedel till det. Med hjälp av en svamp, tvätta hela bilen från topp till botten. Skölj bilen med rent vatten och torka den ordentligt med en handduk. Låt bilen torka helt eftersom vattendroppar gör att vaxet att köra och göra det svårare att polera bort.
2

Applicera en skum efterbehandling pad till en elektrisk buffert och gnugga bilvax på kudden . När skumdynan är laddad med vax, börjar sakta att applicera vax till bilen. Försök och hålla lager vax så tunn som möjligt så det är lätt att polera ut. Låt vaxet torka.
3

Applicera vaxet för hand, om du inte har tillgång till en elektrisk buffert med hjälp av en applikator skum vax. Applicera ett tunt lager vax på bilen med hjälp av skum applikatorn. Vaxet bör tillämpas så tunn som möjligt för bästa resultat. Låt vaxet torka.
4

Buff det torkade vaxet ur bilen i cirkulära rörelser med en mikrofiberduk. Fortsätt polering vaxet med mikrofiber tills du behåller glans som du vill. Du kan också använda en elektrisk buffert med en putsdyna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121497.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.