Hur till Återvinna en läderratt

När bilens läderratt täcka börjar se slitna ut, kan du föryngra utseendet på din bils interiör med en ny läderklädsel. Det första steget för att återvinna din ratt är att se till att du köper ett läder som passar ordentligt. Ett lock som är för stor för din ratt kommer rynka, medan ett lock som är för liten för ratten blir svårt att installera. Saker du behöver
Yardstick
Läderratt täcka
läder hand synål
Läder handen sytråd
Saxar
Visa fler instruktioner
1

Skär stygnen på det ursprungliga locket och dra bort det gamla locket. Om din ratt är tillverkad av gjuten plast med inga sömmar, fortsätt till nästa steg.
2

Mät över ratten på det bredaste stället att bestämma hjulets ytterdiameter. Titta rakt vid ratten och visuellt rada upp den första änden av mätstickan med den yttre kanten av ratten. Visuellt rada upp den andra änden av ratten för att bestämma den yttre diametern. Placera inte den måttstock platt mot ratten där svänger runt på utsidan eftersom den böjda kanten kommer att ge dig en bredare dimension än vad som behövs. Upp sidopanelerna av Addera 3

Linje nytt lock med rattens ekrar. Om din nya locket inte har sidopaneler, radas upp lockets sömmen med botten av ratten. Sträck nya läder runt ratten. Locket ska vara tight, så du kommer antagligen behöva använda en del kraft för att få bort kåpan över hjulet.
4

Trä nålen, lämna en sida av tråden strängen halva längden av den andra sida. Knyt en liten, hård knut i den långa änden, men lämna cirka två inches hängande förbi den lilla knut
5

Börjar nära botten på den nya läderratt,. Peta nålen genom locket från fel sida. Dra tråden tills knuten sitter tätt mot baksidan av läder.
6

Skjut de främre och bakre kanterna av omslaget tillsammans och rada upp de perforerade hålen. Ta nålens spets till utsidan av det motsvarande hålet rakt över från hålet där tråden är peta ut. Peta nålen genom hålet från den högra sidan av lädret. Dra tråden ordentligt så att kanterna drar nära varandra.
7

Peta nålens spets genom hålet bredvid det ursprungliga hålet där du började sy, så att den går in på fel sida av läder och petar ut på utsidan. Dra tråden tätt, och upprepa sömmar utom när du når ekrarna.
8

stygn bara på framsidan av det nya locket när du syr över ekrarna. Stygnen ska bara svepa runt framkanten utan att förena de främre och bakre kanterna på locket. Dessa kallas mulet stygn.
9

Knyt änden av tråden hängande förbi knuten till trådänden kommer ut ur nålen efter att du gör det sista stygnet. Gör en mycket hård knut, och knyta den minst två gånger innan trimning bort de lösa trådändarna Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121787.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.