Hur man använder en hög hastighet buffert på en bil

High speed buffertar är elektriska eller pneumatiska polering enheter som är utformade för att göra polera en bil snabbt och enkelt. Den putsdyna på änden av enheten sprider polish över bilens yta genom att rotera snabbt. Även hög hastighet buffertar är ganska lätt att använda, det finns vissa regler att följa för att skapa en perfekt finish. När det används felaktigt, kommer hög hastighet buffertar skapar polerrosor och kan faktiskt skada lacken på bilen. Saker du behöver
7 1/2 tums lammull putsdyna
Swirl remover förening
Microfiber polerplatta
Vatten
Sprayflaska
bilpolish
Bilvax
Visa fler instruktioner
1

bifoga en runda, lammull putsdyna till hög hastighet buffert enligt anvisningar från bufferten bruksanvisning. Det finns många storlekar av kuddar finns, men en 7 1/2 tums rund pad är lämplig för de flesta buffertbelastningar behov.
2

Ställ hög hastighet buffert för att rotera vid 1000 varv per minut (rpm). Addera 3

Applicera 1 msk. av fina swirl remover förening till buffertdynan. Placera elektroden mot ytan av bilen och sprida föreningen med bufferten avstängd.
4

Vrid buffert på och placera bindan plant mot ytan av bilen. Flytta den binda i en 18-tums bred sida-till-sida rörelse att börjar polera. Håll buffert i rörelse hela tiden. Eftersom föreningen minskar, vrid hastigheten upp till mellan 1.200 och 1.500 varv.
5

Flytta buffert i ett 18-tums vertikal rörelse över den del av bilen som du precis polerat. När föreningen är torr, är du klar. När du ansöker föreningen, kan du se ett svagt dis utvecklas vilket är normalt.
6

Stäng av hög hastighet buffert och ta bort lammull pad. Bifoga en dyna microfiber polering till bufferten enligt tillverkarens anvisningar.
7

Mist microfiber pad med vatten från en sprayflaska. Applicera 1 till 2 tsk. av bil polish på kudden och sprida det på bilen med bufferten avstängd.
8

Slå bufferten på och polera bilen på samma sätt som tidigare, förutom att använda en åtta mönster istället för en sida-till-sida mönster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121525.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.