Hur Ren Bildelar

När du utför auto reparationer, du ofta kommer att behöva städa delar innan du sätter tillbaka dem. Över tiden, kan motordelar bli skorpa med olja och gunk från värmen i motorn. Regelbunden rengöring är bra att ta bort smuts och brännas på fett och hålla delar från slits ut för tidigt. När du utför en tune-up är en bra tid att ta bort några av de delar och ge dem en bra rening innan du avslutar jobbet. Saker du behöver
Rengöringsmedel
Avfettaren
diskmedel
grunt pan Brush
Scrub eller stålullskudde
torr trasa
Visa fler instruktioner

1

bort de delar du ska städning. Håll alla skruvar och bultar i en liten plastpåse och ställ åt sidan. Märk varje påse till dess motsvarande del. Det är frustrerande att söka igenom en handfull skruvar för att hitta en som går till just den delen.
2

Fyll ett grunt pan med rengöringsmedel, avfettningsmedel eller tvålvatten. Vissa diskmedel fungerar mycket bra på fett. Placera varje del i pannan och blöt i 15 till 30 minuter, beroende på hur smutsiga delarna är.
3

Spray ugnen renare på dåligt crusted delar, om fett och gunk kvar efter blötläggning. Placera delen på ett blad av tidningen, spraya på vissa ugnen renare och låt det sitta ute i solen i 20 minuter.
4

Skrubba delarna noggrant med en borste eller stålull pad för att ta bort smuts och fett. Skölj och kolla missade fläckar. Torka med en mjuk trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121619.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.