Hur hitta Exteriör koder Måla Färg

Om du behöver bättra på yttre färg på ditt hem, eller måste matcha den kod eller formel, du har ett problem om du inte har någon färgrester att hänvisa till. Inte bara har du att hitta den färg formel, men också för en perfekt match, kommer du vill använda samma glans också. I "gamla dagar", din målare eller färghandel kunde beställnings-matcha färgen, men det kan ta många försök och flera dagar. Numera har datorer gjort det mycket lättare att hitta yttre koder lacken. Saker du behöver
Paint prov
Visa fler instruktioner
1

Leta efter gamla färgburkar i garaget, källaren eller vinden. Tidigare ägare lämnar ofta gamla färgburkar bakom. Färgen får inte vara användbara, men en professionell färghandel kommer att kunna matcha färgen. Om etiketten är fortfarande på burken, ta med den till den ursprungliga färghandel. En färg konsult bör det finnas möjlighet att hitta den exakta formeln.
2

Fråga byggaren. De flesta hem byggare föra register över alla FÄRGER de använde på sina hem. Om du inte kan kontakta byggaren, ringa lokala färg företag som arbetar med byggare och yrkesmålare. Du kan ha tur. Färgförråd oftast hålla ett register över alla färger och formler som de säljer till kommersiella konton.
3

Bänd en målad bit trim från ditt hem. Välj ett stycke som inte har utsatts för sol, eftersom det inte kommer att ha försvunnit från den verkliga färgen. Leta efter trim på den norra sidan av huset eller under takfoten. Om du kan skrapa en stor bit av lös färg bort, skulle det fungera också
4

Ta del av trim eller färg chip -. Minst 1 kvadrattum - till en färghandel. Nästan varje butik kan dator-matcha färg och glans på färgen och sedan blanda din nya färg i samma formel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121558.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.