Hur man reparerar en buffert tur-On Switch för Auto Paint

Orbital bil buffertar polera en bil yta att lämna ett högt glas shine använder oscillerande rörelse. På /av-knapp på en bil buffert kommer att vara en vippströmbrytare av något slag. När dessa växlar sluta arbeta en ersättare måste installeras. Den svåra delen kommer att ta bort locket på bufferten själva maskinen. Vissa billigare modeller kan inte tas isär för att byta ut växeln, men dyrare modellerna kommer att ha en robust lock som kan tas bort för att komma åt och byta vippströmbrytare. Saker du behöver
Skruvmejsel
Skiftnyckel
Replacement vippströmbrytare
Visa fler instruktioner
1

Inspektera bufferten för att komma ihåg hur det såg ut innan du demonterar den. Ta bort locket från bilen bufferten genom att lossa skruvarna som håller kåpan på ramen. Placera skruvarna på ett säkert ställe där de inte kommer att gå vilse.
2

Koppla bort strömkablarna från gamla vippbrytare att skära dem eller lossa klämmorna. Skruva några nötter som är gängad på växla från insidan eller utsidan av enheten med skiftnyckel. Placera dessa nötter med skruvarna som togs bort i steg 1. Dra av den gamla vippströmbrytare från bufferten enheten och ta den till en reparation av elektronik butik för att få rätt reservdel.
3

Installera den nya vippströmbrytare tillbaka på polering enheten i samma sätt som den var ansluten tidigare. Placera fästmuttrar tillbaka på plats över den gängade stolpen och dra åt dem med skiftnyckeln.
4

Fäst trådarna tillbaka till terminalerna på nya vippströmbrytare. Fäst dem på plats på samma sätt som de var knutna till den gamla kontakten. Sätt tillbaka locket och skruva fast. Slå på maskinen och använd din buffert.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121898.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.