Hur bli av Oxygenization Från Billack

Syresättning på bilens lack sker främst från exponering för UV-ljus. Färgen börjar blekna, och det kan finnas "patchar" på färgen där det verkar som om ett skikt av klarlack eller av färg har skalats av bilen. Även om du kan bli av med denna skada, måste du fånga den tidigt. Annars kommer skadorna att vara permanent och du måste måla om hela fordonet. Saker du behöver
Cutting förening
polermedel
Orbital buffert
Kratsning pads
Luddfria handdukar
Visa fler instruktioner
1

Se till att din bil har varit i direkt sol för en stund, och att du tackla detta på en skuggig plats (ett garage är bäst). Squirt en liberal mängd skär kräm på området för bilens färg du vill arbeta på. Cutting cream är en tung polish som skär in i klarlack. Detta kan tyckas paradoxalt med målet att återställa den klarlack och hjälpa till att bli av syresättning, men du måste jämna ut ytan på klarlacken, och den skärande grädden kommer att göra det.
2

Arbeta krämen i färgen med en omloppstid buffert. Börja på den lägsta inställningen och gradvis öka hastigheten. Du bör så småningom märker ytan av bilens lack jämna ut.
3

Torka skär grädde rester bort färgen med en handduk och tillämpa polish. Var liberal i tillämpningen av polish.
4

Sätt en ren pad på bufferten och arbeta med polish i bilens färg som du gjorde med den skärande grädden i steg 2. Lacket kommer att arbeta för att ge en hög glans glans till färgen. När du är klar, bör färgen ser "våt" och du bör kunna se din reflektion helt klart i klarlack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121192.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.