Hur du blandar akryl emalj-baserad färg

Akryl lackfärg används främst som en billack och kräver ordentlig blandning innan det till ett fordon. Även tillverkarens specifikationer kan variera, behöver mest akryl lackfärg som ska blandas med en reducering eller tunnare och en katalysator. Ju tunnare tillåter att färgen appliceras jämnt och jämnt, medan katalysatorn påskyndar torkningen. Färgen liksom tunnare och katalysator alla avger skadliga ångor och kan orsaka hudirritation, så du bör följa alla säkerhetsföreskrifter som anges på etiketterna. Saker du behöver
akryl lackfärg
Mätglaset
Pencil
Paper
Clean färg kan
akryl emalj Reducer eller tunnare
akryl emalj katalysator
Stir stick

Visa fler instruktioner
1

Läs akryl lackfärg etikett för gallring och katalysator instruktioner, om de förtecknas. Om inte finns, häll önskad mängd färg i mätglaset. Anteckna exakt mängd färg med penna och papper. Häll färgen i en ren färg kan.
2

Räkna ut kvoten behövs för akrylemalj Reducer eller tunnare. Om inte noterat på etiketten, tillsätt 2 delar tunnare för varje 8 delar färg. Rör om blandningen med en omrörningsstav. Dra omrörningsstaven ur burken, och räkna hur många sekunder det tar att droppa av änden av pinnen. Lägg till fler tunnare om det tar längre tid än tre eller fyra sekunder för att droppa.
3

Mät och blanda den angivna mängden katalysator noterat på blandningsförhållandet instruktionerna på katalysatorn etiketten. Om det inte finns några noterade instruktioner, ringa eller besöka deras hemsida. Färgen till katalysator behöver vara exakt för korrekt härdning. Rör alla ingredienser tillsammans i färgburken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121955.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.