Ford Blue Oval Emblem Borttagning

The Blue Oval logotypen är ett varumärke bilden av Ford Motor Co och är en direkt igenkännbar symbol för den amerikanska bilindustrin. Även logotypen har placerats på alla Ford bilar, kan avlägsnas bli nödvändiga för att ersätta det på grund av skador från olyckor eller element. Typer

Mest Blue Oval emblem eller märken som de ofta kallas, är helt enkelt fäst på fordonet med en industriell styrka dubbelhäftande tejp. Dessa typer finns ofta på karossdelar på bilens exteriör.

Clip monterade emblem vanligen finns på plastdetaljer, såsom fordonets främre grill.

Interiör emblem oftast ingjutna i trimningsstycket de är på eller är helt enkelt klistermärken som kan tas bort och bytas ut.
Removal

gemensamma, självhäftande monterade emblem kan tyckas svårt att ta bort, men med en några knep, lossna med en liten ansträngning. En taktik är att ta tandtråd och köra det mellan emblemet och kroppspanelen att skära genom den dubbelsidiga tejpen. Detta kommer att lämna några limrester på kroppen panel som lätt kan tas bort med små mängder av aceton indränkt i en mjuk, beskriver trasa. När du tar bort limmet, vara noga med att inte använda för mycket aceton, som skador på fordonets färg kan förekomma. Se till att bära arbetshandskar när du gör detta eftersom tråden kan skära fingrarna om för mycket kraft appliceras.

Ibland monterade limmet emblemet kan vara så tätt mot kroppen panel som kör tandtråd bakom det är nästan omöjligt. Om detta är fallet, placera en detalj rakhyvel (en plast rakblad hatt kan köpas på alla retail Biltema) mellan emblemet och kropp panel och arbeta den fram och tillbaka tills en tillräckligt mellanrum skapas. En plast spackel kan också användas för att uppnå samma resultat. Var noga med att inte använda skruvmejslar eller andra metallföremål, vilket kan skada ytskiktet av karossdelar.

Klippet monterade emblem kräver tillgång till baksidan av grillen eller annan plast tillbehör där emblemet hittas . Från baksidan, tryck klämmorna inåt (eller utåt beroende på vilken riktning krokarna i slutet av klippen punkten) och skjut dem genom öppningarna. Emblemet kommer att dyka upp lämnar bakom någon limrester eller behov av sanering.

Samma steg kan också användas för att ta bort modell och motor beteckning badging på fordonets utsida, t.ex. "F350" och "6,0 Effekt Stroke. "
Byte

När du har tagit bort resten, rengör området med tvättsprit, ta bort skyddspapperet vax papper på limmet finns på baksida ersättare emblem och tryck på nya emblemet stadigt på plats i ett par sekunder.

För clip-mounted, läge klippen över öppningarna i grillen, driva den nya emblemet tillbaka genom öppningarna och det kommer sits själv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121274.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.