Hur att fixa en Bilinteriör

fixa din gamla bil är oftast mycket billigare än att ersätta den med en ny. År av försummelse kan lämna en bil interiör skadad, färgas eller slitna. Lär dig hur du får din inredning tillbaka i toppform. Saker du behöver
Klädsel rengöringslösning borste
Scrub och trasor
Auto vakuum
Dash eller plast rengöringsmedel
Headliner självhäftande
Golvmattor
Visa mer instruktioner
1

Spray klädsel renare på sitsen och låt det dra i några minuter. Kraftfullt skrubba sätena med borsten, sedan dammsuga dem grundligt för att avlägsna lösa partiklar. Upprepa processen vid behov, tills sätena är rena. Om sätena inte blir rena, kan du installera klädsel eller hitta begagnade säten i bättre skick.
2

Rengör mattan på samma sätt som sätena, men vara noga med att inte över mätta mattan, mattan stoppning är mer absorberande än sittdynan. Att få dem alltför blöt kan orsaka mögel.
3

Spraya klädseln renare på headliner. Torka försiktigt med trasor, en headliner är tunnare än andra material och en pensel kan skada den. Om headliner är hängande, använd headliner lim för att åter tillämpa headliner till det inre taket.
4

Skrubba alla invändiga plast med streck renare. Använd trasan för att undvika repor. Plast är hållbar och kommer brukar komma ren. Om det finns färg saknas, använd en matchande plast färg för att bättra på fläcken.
5

Installera nya golvmattor i fordonet. Golvmattor är billiga, och kan ge din bil interiör en fräsch look. Kraftiga gummi golvmattor kommer att hålla upp bättre än matta mattor. Se till att färgen matchar din inredning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121080.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.