Hur till rensa upp kromade detaljer på en bil

Krom, eller "krom" som det ofta kallas, är en populär mjuk metall som används av biltillverkare, remodelers och entusiaster att sätta glans på en bil trim och tillbehör. Att se bilens krom är ren är viktigt att hålla bilen ser immaculate. Även om många produkter på marknaden är utformade för att rengöra bilen krom, behöver du bara tvål, vatten och ättika för att rensa upp krom delar och behålla sin glans och lyster. Saker du behöver
Biltvätt
vit vinäger
Bucket
Mjuk handduk
pappershanddukar
Visa fler instruktioner
1

Använd en vattenslang och skölj alla kromade detaljer på bilen med vatten för att mjuka upp eventuella buggar, smuts och skräp.
2

Ta bort rost med en fin kvalitet av stålull. Se till stålull har en "0000" gradering så att du inte sätter repor i krom.
3

Häll en mössa full med biltvätt tvålen i en tvätt hink. Fylla resten av hinken med vatten. För att producera en extra glans till Chrome, häll i två cap-fulls av vit vinäger.
4

Sänk en stor svamp i hinken av biltvätt och vatten mix. Ta svampen och rengör alla kromade delar på din bil. Se till att ta bort all smuts, repor och smuts.
5

Skölj tvål av alla kromade detaljer och upprepa tvätt och sköljning för att garantera att Chrome är helt rengjorda.
6

Torka kromen helt. Använd en mjuk, torr handduk direkt efter den andra sköljningen för att torka allt vatten från krom. För att förhindra att vatten och rostfläckar från att bilda, gå över bilens krom delar med torra pappershanddukar efter att ha använt den vanliga handduken. Använd pappershanddukar tills de inte längre ta upp fukt från krom.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121786.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.