Hur man fixar en cigarett bränna på en trasa bilbarnstol

Cigarette burns i din bilbarnstol kan se tacky. När du sätter bilen i slutet av ett hyresavtal, kan leasing agent tar faktiskt en avgift för reparation cigarett bränna. Fastställande cigarett brännskador i en trasa sits är mycket lättare än att göra reparationen på läderklädsel. Om klädseln har ett mönster, kan jobbet vara lite svårare än med en standard-färg tyg. Saker du behöver
rakblad eller mattkniv blad
Matta lim eller epoxy (tjockt gummi cement stil lim) katalog Liten platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner

1

Skrapa området runt bränna för att ta bort "skorpan" eller härdat material vid kanterna. Använd ett rakblad för att skrapa, är noga med att inte slita på tyget.
2

Skrapa en handfull fibrer eller knippen av material från den bakre botten av sätet, om du har en färg tyg. Om väven är mönstrad, skär ett mycket litet prov av materialet från under den främre av sätet. Om det mönstrade materialet endast sträcker sig till den främre rör, klippa din mycket liten del av material från botten av huvudstödet, där mönstren sträcker oftast. Bara skära tillräckligt med material för att matcha storleken på bränna hål.
3

Applicera en liten mängd tjock matta lim eller epoxy på spetsen av en platt skruvmejsel. In spetsen på en skruvmejsel in i centrum av den bränna hål. Lägg mer lim tills hålet är nästan helt fylld med lim. Tjockare lim fäster bättre än Super Glue-stil lim, eftersom det inte absorberar i sätet stoppning som tunn lim.
4

Drop fibrerna eller skrap direkt i hålet om du har en färg klädsel. Med ett mönster, matcha pjäsen provet mönster du skär till hålet, och trimma bit att passa så nära formen av hålet som möjligt. Tryck inte på klädseln fibrer eller mönster utskurna i hålet. Tamp materialet mycket försiktigt med fingertoppen, eftersom detta kommer att maska ​​fibrerna eller tyg utskärning med hålet.
5

Låt limmet eller epoxi torka under den tid som anges på flaskan för "full härdningstid." Upprepa steg 1 till 4 för att reparera eventuella andra cigarette burns du kan ha i ditt trasa platser. Fibern skrapning reparation metod fungerar även för bränna hål i mattan, om du tar de avskrap från under sätena.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121487.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.