Hur Ren rost Korrosion

Om metalldelar inte är ordentligt skyddade, kan fukt och fukt orsakar rost att utveckla, som om de lämnas därhän kan potentiellt försämra metall och förstöra vad det är på. Rost är särskilt dåligt för bilar och kan leda till mycket kostsamma reparationer om den rostiga metallen måste skäras ut och nya metall svetsas i. Du behöver
Avfettaren
Stålull
Rags
Angle kvarn eller hög hastighet borra On-line sprit Mineral
Paint
Visa fler instruktioner
1

ta bort delen om det är installerat på bilen, om det är något som inte kan tas bort.
2

Rengör rostiga området med ett avfettningsmedel och torka den med en ren, torr trasa. off flagor av rost
3

Skrapa med en stålborste för att ta bort lösa bitar av rost. Du kan också använda aluminiumfolie för att skrapa rost off.
4

Spray en rostborttagare (se Resources) på rostiga området. Skrubba området med stålull och en stålborste för att ta bort rost. Använd gummihandskar för att skydda händerna från rost remover. Skölj rostiga området med vatten och torka den med en torr trasa.
5

bort mer ihållande rost med en vinkelslip och en rund stålborste pad. Tryck inte för hårt på metallen med kvarnen för att undvika att skada ytan. Använd försiktigt, konsekvent tryck för att avlägsna rost.
6

Fyll i urkärnade områden med Bondo om delarna ska målas. Blanda Bondo enligt anvisningarna, tillämpa den på de urkärnade områden och låt det torka. Sand är det smidigt med 220-grit och sedan 400-grit sandpapper.
7

Skydda ytan med en hög kvalitet sprayfärg för att förhindra framtida rost. Rengör delen med lacknafta först. Spraya färgen 8 till 10 inches från den del i släta, fram och tillbaka rörelser. Applicera 03:57 färgskikt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121383.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.