Hur man tar bort Bilvax Från Lister

Plast och gummi gjutning på bilen förtjänar lika mycket kärleksfulla omsorg som lack, men du kan inte använda samma produkter att göra det. Om du är benägna att oavsiktligt få bilvax på trim, har du antagligen märkt att den förvandlas till en vit dimma över tid och det kommer inte bort med tvål och vatten. Det finns massor av produkter tillgängliga för att rensa upp, och alla har sina preferenser, men du kan bli av med det dis och återställa den helt ny look med en liten ansträngning. Saker du behöver
Meguiar s Gold Class biltvätt
Wax blaster
Jordnötssmör (tillval) katalog Vegetabilisk olja (tillval) katalog Mikrofiberduk
Maskeringstejp
Visa fler instruktioner
1

Använd jordnötssmör och en tandborste för en low-tech lösning. Välj den krämiga, inte krispigt sorten. Arbetet jordnötssmör i det grumliga området med tandborsten raskt, och låt det sitta tills det börjar torka. Den jordnötssmör kommer att utveckla en skin - inte olikt bilvax - när den torkar. Torka bort det med en mikrofiberduk. Microfiber är vida överlägsen bomull trasor eftersom de lämnar inget ludd bakom. Du kan behöva använda lite vatten från slangen, som jordnötssmör kan bli lite rörigt.
2

Blaster Använd vax på envisa fläckar. Den levereras i en flaska med en inbyggd svamp applikator. Gnid applikatorn på färgade trim, vänta några sekunder, och torka bort överskottet med mikrofiberduk. Wax Blaster är säker för plast och gummi, och dess icke-frätande, så det skadar inte lacken om du över-tillämpa och röra målgång.
3

Håll trim ser nytt med Meguiar Gold Class Trim Cleaner. Meguair s är valet av auto nördar världen över. The Gold Class torkar bort vax rester, men det är mer för allmän rengöring och skydd, så det är en bra avslutande steg efter att du använder Wax Blaster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121391.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.