Hur att rengöra en California Duster

En populär bil rengöring verktyg, är California Duster en stor handhållen dammvippa som används för att avlägsna lätt damm och smuts från bilens lack och är avsedd att användas mellan tvättning och vaxning av måla. Den dammvippa är gjord med en speciell paraffin som bakas in i borstarna och plockar upp dammet från någon yta att den torkas över. Även Kalifornien Dammvippor är utformade för att utföra flera år utan att rengöras, ibland kan de behöva rengöras, speciellt om de utsätts för hårt bruk. Saker du behöver
Water
Mild tvål
Visa fler instruktioner
1

Skaka duster ut mycket noggrant efter varje gång den används. Gör detta över en papperskorg eller helt enkelt utanför borta från ditt fordon. Enligt företaget som gör det, den smutsigare en California Duster är, desto bättre fungerar.
2

Tvätta California Duster med ett milt tvättmedel och kallt vatten om det är mycket smutsigt. Detta bör endast göras om duster faktiskt slutar lyfta damm från ytorna som den används till stoft. Fyll en behållare med kallt vatten och lite tvål och doppa duster i tvål och vatten blandning. Använd fingrarna för att arbeta vattnet i mellan borstarna tills smutsen avlägsnas.
3

Skölj duster med kallt, rent vatten och låt den lufttorka. Använd inte varmt vatten för att tvätta den eller varm luft för att torka den - det kan skada paraffinvaxer i duster. Kontrollera att duster är helt torr innan du försöker damma ett fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121429.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.