Hur Dye Automotive Leather

I dessa tider när en bil något anses vara en människans bästa vän, det är bara klokt för en att ta väl hand om sin bil. Vårda din bil är inte bara ett tecken på en ren och organiserad livsstil men också främjar en viss positiv "stil" på din karaktär. Ett av de största problemen i grooming din bil är dyrt läder underhåll och ommålning. Färga billäder att återställa det till sin forna skönhet. Saker du behöver
Ansiktsmask
Vatten
Alkohol
Scuff pads
ren trasa
Sponge
Hårtork
Airbrush
läder prep
Läder färgämne
Läder finish
Visa fler instruktioner
1

Placera några gamla kartong eller tidningar bakom det område du arbetar med. Du vill inte ha någon färg att spilla på golvet. Också bära en mask för att undvika inandning av ångor från kemikalierna.
2

Häll en liten mängd vatten på en bit trasa och torka av ytan på lädret tills det är rent. Applicera läder prep på bilen lädret med tröskelskyddet kuddar och skrubba bort mögel, smuts, små sprickor och veck och fläckar av skinnet. När ytan är ren, torka av prep med en ren trasa.
3

Häll alkohol på en ren trasa och torka av duken på läder yta. Sedan gnugga bort alkoholen med en torr trasa.
4

Häll skinnfärgen på en svamp och torka försiktigt och jämnt på ytan av lädret. Du kan använda färgämnet s kapsylen som metoder för att mäta hur mycket färg du ska använda. Tre till fyra capfulls färgämne borde göra susen. Låt färgen torka i 15 till 20 minuter. Applicera ett andra baslack av färg på ytan med hjälp av svampen. Gör detta på samma sätt som du tillämpat första baslack av färgämne, som täcker alla tänkbara ytor. Använd små cirkelrörelser i tillämpningen skinnfärgen.
5

Häll samma färg färg i en glasburk fastsättning av airbrush. Stäng burken ordentligt och fäst airbrush. Placera airbrush cirka 6 till 8 inches bort från ytan och spraya en tunn bas färg på lädret. Gör detta bara en gång och låt den torka i 15 till 20 minuter. Efter den första sprayen färgen har torkat, applicera ett andra spray av färgämne på ytan. Sakta spraya färgen jämnt och smidigt längs läder linjer för att täcka minuten, svåra att nå områden.
6

Torka ytan med hårtork. Sakta kör torktumlaren längs lädret torka hela ytan jämnt.
7

Torka av lädret försiktigt med en ren trasa för att få bort av intorkad överskottsfärg. Sedan använder airbrush med läder polish, långsamt spraya ytan på lädret. Du kan behöva göra detta två eller tre gånger för att uppnå den typ av glans som du vill.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121737.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.