Tips om Detailing bilinredningar

Detailing utsidan av din bil innebär tvättning och vaxning av ytan. Detta gör din bil glans och skyddar ytan. Men vad du ser varje dag är insidan av din bil. Detta område är där du tillbringar merparten av din tid med bilen. Att hålla den ren kan vara hårt arbete, särskilt om du har barn eller husdjur. Det finns tips för att hålla bilens interiör ljusa och rena, utan att betala för en professionell detalj jobb. Dammsugning

dammsuga din bil efter att ta bort alla papperskorgen är ett bra ställe att börja rengöra interiören. En stark vakuum, till exempel en butik VAC eller en kommersiell vakuum finns på en biltvätt, är det bästa sättet att gå. Använd vakuumet på mattor, ta bort golvmattorna och dammsuga dem, dammsuga säten, bindestreck, dörrar och konsolen. Detta tar bort stora mängder löst damm och smuts. Tänk på att komma ner i mellan sätena, i hålen i sitsen där säkerhetsbältena komma ut och under sätena.

En liten pensel-liknande förlängning på slutet av vakuumet kan hjälpa till att få i luften ventiler, mellan sätena och på instrumentbrädan runt stereon, temperaturkontroll, mätare och ratten.
Duk och matta

Carpet som inte färgas eller mycket smutsig kan rengöras med ett vakuum bara. Matta med fläckar eller tung smuts kan rengöras med en vardaglig matta renare. Spreja rengöringsmedlet på de färgade områdena och använd en hård borste för att skrubba den i. Klädsel eller tyg renare kan användas på sätena och headliner. Headliner ska inte rengöras om det inte har fläckar. Använd lätt tryck och torka, skrubba inte. Headliner materialet är mycket tunt och kan skiljs vid kanten av taket om drog på. Addera ditt Läder och vinyl

lädersäten och dekor på din bil får aldrig rengöras med några tunga rengöringsmedel eller tätningsmedel. Detta kan faktiskt skada lädret och gör det torka ut, spricka och missfärgas. Armor All och andra interiörprodukter kan skada läder och vinyl trim och bör inte användas.
P Om ytan är smutsig eller full av damm, torka av den med en fuktig trasa. För att rengöra fläckar, använd varmt vatten och en liten mängd biltvätt tvål på en trasa. Torka det inre bitar så att vattnet inte blir till någon elektrisk utrustning. Applicera ett tunt lager av flytande glas Läder och vinyl behandling och balsam och låt den stå i en minut. Torka det till ytan med en ren trasa för att återfukta och skydda ytan.

För att hålla din instrumentbräda från sprickbildning och ser bleka, alltid placera ett visir i vindrutan vid parkering i direkt solljus.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121056.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.