Hur Ren Auto Lights

Auto strålkastare är en av de smutsigaste delar av ett fordon. De inte bara ofta blir täckt av lera, smuts och väg skräp, men de får också buggar fastnat för dem. Dessutom kan plastbeläggningen på auto lampor utveckla en dis över tid som minskar lamporna samt skapar ett oattraktivt gult utseende. Lyckligtvis, med rätt rengöringsmedel och teknik, kan auto lampor återställas till en utställningslokal glans. Saker du behöver
trädgårdsslang
spruta huvud
Vatten
Duk
Maskeringstejp
Headlight polermedel
fint sandpapper (tillval)
Show Mer Instruktioner
1

Bifoga en spruta huvud till en trädgårdsslang. Vrid trädgårdsslangen på och rikta sprutan på strålkastaren. Skölj bort så mycket av den yttre smuts och lera som möjligt.
2

Torka ljuset helt med en ren handduk.
3

Ansök målartejp till kanten av ljuset för att förhindra att polska från att komma in på bilens krom och lack. Använd endast målartejp eftersom det är skonsam nog att inte skada bilens lack.
4

Öppna flaska strålkastare polermedel och tillämpa en dime-stora mängd till en ren, torr trasa. Headlight polermedel kan köpas på alla bildelar leverans butik. Duken
5

plats över ljuset och flytta den i en cirkelrörelse. Fortsätt polera tills det inte finns något mer polermedel syns på ljuset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121357.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.