Hur man tar bort vax uppbyggd från fordon

Om du har en bil som du verkligen vill göra sken, kan du göra en liten bilhandlare på egen hand. Om fordonet har vaxat tidigare, finns det en chans att det kan finnas vissa vax uppbyggd på bilen. Vax uppbyggd kan vara ful på din bil, men det är något som du enkelt kan ta hand om på egen hand med lite skrubbning. Beroende på hur envis vax uppbyggd är, kan du behöva prova mer än en rensning metod. Saker du behöver
mjuk trasa
Bucket
Vatten
Rubbing Dish alkohol
eller tvättmedel
Visa fler instruktioner
1

Användning en pre-vax renare om du försöker ta bort vaxet uppbyggd innan ett nytt lager vax. Korrekt Auto Care rekommenderar att du använder en pre-vax renare av samma märke som den vax som du ska använda. Följ tillverkarens anvisningar på pre-vax renare paketet. Alternativt kan du köpa ett vax och avfettningsmedel produkten från din lokala auto butik.
2

Lägg till lite vätska Dawn skålen till en hink med vatten för en lösning som du kan använda på din bil. Försök att skrubba bort vaxet uppbyggd med skålen vätska och vatten lösning på en mjuk trasa. Se till att skrubba i en cirkelrörelse. Vilken som helst typ av tvättmedel kan också användas i stället för skålen vätskan.
3

Gör en vatten-och alkohol-lösning som är hälften vatten och hälften tvättsprit. Applicera med en mjuk trasa och cirkelrörelse. Använd sedan din maträtt-vätske-och-vatten-lösning innan du använder vatten och alkohol-lösning igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121590.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.