Det bästa sättet att specificera en BMW Z3 Cabriolet Top

Den Z3 Roadster är en snygg, rolig att köra sportbil från tyska biltillverkaren BMW. De flesta Z3s kom med en sufflett tillverkad av canvas som är relativt tålig. Men som alla cabriolet kan Z3 topp blir smutsiga och färgade, vilket förringar den övergripande utseendet på bilen. Rengöring och beskriver en Z3 topp är en enkel process med rätt inställning och bör göras med jämna mellanrum för att behålla bilens värde och skick. Saker du behöver
Suffletten schampo
Suffletten fläckborttagningsmedel (om målat) katalog mjuk borste
Microfiber handdukar
Visa fler instruktioner
1 < p> Skölj de bästa och omgivande områden i Z3. Du kommer att vilja tvätta resten av bilen när du tvättar suffletten så att all smuts och skräp från toppen inte skölja av på en rengjord nyligen exteriör.
2

Förbehandla eventuella fläckar på toppen (fågelspillning, tjära, etc.) med en sufflett fläckborttagningsmedel, såsom typ från Wolfstein: s som är tillgänglig på nätet och från vissa bildelar butiker. Spraya fläckborttagningsmedel rikligt på alla fläckar och låt det dra i några minuter, men låt det inte torka. Skölj fläckborttagningsmedel bort med vatten. Gnugga inte fläckborttagningsmedel, eftersom det kommer bara sprida fläcken runt.
3

Tvätta toppen med en mjuk borste och ett rengöringsmedel som inte innehåller rengöringsmedel eller balsam. Det finns rengöringsmedel som är speciellt för suffletter tillgängliga online eller på vissa bildelar butiker. Borsten på penseln ska vara mjuk nog att du kan gnida dem över din hand utan att skada den.
4

Spreja rengöringsmedlet frikostigt på toppen sedan försiktigt skrubba toppen med borsten. Skölj toppen med rent vatten upprepa sedan processen tills toppen är helt ren.
5

Torka upp genom blottning av vattnet med en microfiber handduk. Torka inte handduken fram och tillbaka för att torka upp. För att rengöra fönster, fukta en microfiber handduk med vatten och sedan pressa ut det mesta av vattnet. Torka av fönstret i en fram och tillbaka rörelse, sedan använda en torr handduk, torka av den fram och tillbaka, tills fönstret är helt torr.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121545.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.