Hur man använder en Orbital buffert Rengöring Spur

En omloppstid buffert liknar en planslip, förutom att den har en putsdyna fäst vid den istället för sandpapper. Den cirkulära plattan roterar snabbt på ytan av ett fordon för att tillämpa och polera vax. Vissa buffert kuddar, speciellt ull, blir igensatt av överflödigt vax. Om vaxet inte tas bort, kan det skrapa bilen finish, eller misslyckas med att polera bilen ytan ordentligt. En anordning som kallas en rengöring sporre används för att rengöra den kretsande bufferten. Saker du behöver
Duk
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna putsdyna från polermaskin, enligt tillverkarens instruktioner.
2 < p> Lägg dynan med polering sidan uppåt i ett välventilerat utrymme för att torka över natten. Vaxet är mycket lättare att ta bort från plattan när den torkar.
3

Placera buffertdynan tillbaka på polermaskin, vända de steg du tog för att ta bort det.

4

Anslut polermaskin till ett eluttag.
5

Håll i handtaget på den kretsande buffert i ena handen och vila baksidan av maskinen mot ditt knä medan du står. Kanten på putsdyna ska peka mot golvet.
6

Vrid polermaskin på och plocka upp städning sporre i den andra handen.
7

Tryck på rengöring sporre försiktigt på buffert och flytta den fram och tillbaka i en rak linje på toppen av dynan, som dynan roterar. Efter tre till fyra sekunder flyttar rengöring sporra ned något och flytta den i en annan rät linje. Fortsätt tills du kommer till mitten av dynan.
8

Vrid polermaskin och dra den från eluttaget. Torka bort eventuellt vax damm från maskinen, med hjälp av en ren trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121517.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.