Hur Ren plast Bil Lister

Plast lister verkar vara några av de enklaste saker att städa när uppgifter om utsidan och insidan av bilen, men de är inte. Varierande typer av plast kan göra jobbet att städa de billigaste delar av bilen den mest frustrerande. Här är några tips för att göra rengöring plast lister lite enklare och hjälpa dig att uppnå bättre resultat. Saker du behöver
Rags
skopor till Protectant
Visa fler instruktioner
1

tvätta var plastbiten med vatten först. Med hjälp av en varm, fuktig trasa, torka varje del av exteriör och interiör plast innan du använder någon speciell rengöringsmedel eller skyddsmedel på dem. Utvändiga lister och många av de plastbelagda utrymmen inomhus blir väldigt smutsig, så tvätta dem förhand gör en produkt som används senare för att vara mycket effektivare. Dessutom kan överdriven renare ge en hel del slitage på utseendet och färgen på många plastytor. De invändiga lister som inte är föremål för tung trafik och utvändiga lister som inte ser mycket solsken bör få mindre kemiska skyddsmedel.
2

Border-off kantning mellan det målade området och lister när vaxning din bil. Låt aldrig vax för att få på de yttre lister. Vax kan göra bra gjutning se tråkig nästan omedelbart och gamla vax kan förstöra sitt utseende helt. Om vaxet inte komma på lister, se till att torka bort det direkt och sedan tvätta den ren med en varm trasa.
3

Använd en specialitet skyddsmedel som Armor All lägga sista berör rena lister. Alltid spraya skyddsmedel på en trasa innan du använder den till de yttre lister istället för att spraya direkt på plasten. Detta möjliggör en mer jämn applicering och håller vandrande sprayer från att få på din färg.
4

Undvik att använda skyddsmedel på klar plast täcker på instrumentbrädan och instrumentpanelen när man rör upp inredningen. Dessa produkter kan orsaka en dimmig uppbyggd på skärmar som är svår att vända. Använd tvål och vatten istället.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120931.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.