Hur Ren metalltrådshjul

Wire hjul har många sprickor där bromsdamm och väg skräp kan ansamlas, vilket gör dem svåra att rengöra. Biltvättar och enkel spolning av vanligtvis inte kommer att ta bort den skadliga skräp. Spendera en eftermiddag uppmärksamma på bilens metalltrådshjul kommer inte bara att göra bilen ser trevligt, men också hjälpa till att eliminera potentiella slitage. Saker du behöver
Bucket
biltvätt Borstar tvål Mössor och tyg
Kommersiell tråd hjulrenöring
Bilvax
Visa fler instruktioner
1 < p> Slang bort det mesta av det lösa materialet från hjulen. Detta kommer att tvätta bort de flesta av de uppenbara skräp och föroreningar. Använd jet eller effektinställning på slangen för att spränga bort några envisa vägmaterial såsom gummi, metallspån och bromsdamm.
2

Bered en lösning av biltvätt tvål och vatten i en hink. Använd en liten borste indränkt i lösningen för att komma djupare in i tråden hjulets ekrar. Arbeta från utsidan av hjulet inåt.
3

Köp en kommersiell renare tråd hjulet. Dessa mycket sura lösningar bidra till att undanröja metallspån och broms material pad som har etsat in ekrarna tråd hjulet. Läs instruktionerna för korrekt användning av renare.
4

Applicera ett generöst lager av bilvax till metalltrådshjul efter alla föroreningar har rengjorts bort. Bilvax ger en hal yta och avvärja eventuellt skräp från att fästa tråden hjulet. Upprepa behandlingen vid varje biltvätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120871.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.