Hur man installerar en bil Canopy

Bil skärmtak används ofta av bilrekonditionering företag att skydda ett fordon från den varma solen eller andra hårda vädret. Bil skärmtak kan också användas för att täcka ett fordon i en uppfart av ett hem som inte har ett garage. De ramrören i en bil canopy passform och glider in i varandra för att fullborda ramen. En presenning är sedan bunden ovanpå taket ram för att ge skydd för din bil. Saker du behöver
Canopy ramrören
Trevägs beslag
Ball slipsar
Tarp täcker
Visa fler instruktioner
1

Place alla ramrören längs marken framför dig. Arrange ramrören så de beskriva ramen av taket. Bildar en rektangel placera ramrören början till slut, med hjälp av två ramrören att göra ändarna på taket och tre rör ram på varje sida för att bilda den sida av kåpans tak.
2

Anslut ramrören genom att skjuta dem i tre-vägs armaturer. Anslut alla ramrören och tre-vägs beslag tills taket på kapellet har byggts.
3

Knyt tarp luckan till bilen canopy taket ram. Använd ball band att fästa tarp till sidorna av ramrören på taket ram. Ball band består av en plast boll ansluten till ett litet elastiskt snöre slinga. Sätt i den lilla öglan bungee rep genom tarp locket genomföringen och linda den runt taket ramröret och placera öglan runt plastboll för att säkra bollen slips.
4

Stå vid ena änden av bilen canopy och lyft ramen från marken. Sätt rören ramben i de tre-vägs armaturer på hörnen och sidan av bilen soltaksram. Promenera till den andra sidan av kapellet och sätter rören ram benet i tre-vägs armaturer i andra änden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121843.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.