Hur Smooth Aluminium

Smoothing aluminium är nödvändigt om du ska polera eller måla din metall. Texturen av aluminium dikterar vad du kan göra med det. För att ta bort repor och fläckar, måste du släta aluminium innan du polish eller det kommer inte att hålla en spegelblank glans. Dessutom måste du polera oftare för att hålla glans på plats. Saker du behöver
sandpapper eller en slipmaskin
160-grit eller 230-slippapper
Mjuk trasa handduk
Visa fler instruktioner
1

Bestäm hur stora området är att du behöver jämna. Om det är stort, kan en slipmaskin slutföra jobbet mer effektivt. Om du försökte utjämna en liten bit av aluminium, är sandpapper perfekt för projektet.
2

Använd 160-grit sandpapper för djupare repor och fläckar. Om aluminium har endast milda repor, är 230-grit sandpapper tillräcklig. Addera 3

Sand aluminiumet. Försiktigt köra sandpapper eller slipmaskin över det område du vill jämnas. Använd en fram och tillbaka rörelse och tryck inte hårt. Endast en liten kraft krävs för att ta bort repor och fläckar.
4

Torka av aluminium med mjuk trasa. Ta bort de överflödiga anmälningar. Titta noga på aluminium som du utjämning. Kontrollera om repor eller grova texturer.
5

Upprepa steg 3 och 4 om ytan fortfarande är ojämn och har repor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120916.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.