Hur tjäna pengar med sjal runt bilannonser

Annonsörer prova många olika saker för att få folk att uppmärksamma sina produkter eller tjänster. En ny teknik är att placera annonser på bilar. Många människor kommer frivilligt att ha sina bilar insvept i ett material som visar en annons för ett företag. Med bilen insvept i en annons kan ge extra inkomster för dig. Saker du behöver
Bil i skick
Förarens Proof licens
Bilförsäkringar
Visa fler instruktioner
1

Hitta en servicebil reklam. Leta efter en webbplats eller ett företag som inte tar ut avgifter för att bli medlem.
2

ansöka om att bli medlem. Du kommer vanligtvis att behöva lämna information såsom ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Du kan också behöva ge ditt körkort nummer och bevis på auto försäkring, så få annonsörer kommer att tillåta någon att köra en inslagna bil utan försäkring. Addera 3

Vänta ett erbjudande. Bil omslag företagen matchar ofta sponsorer till förare baserade på egenskaper inklusive körvanor, plats och de avståndet de kör.
4

Läs över något erbjudande du får. De flesta erbjudanden kommer att ha din bil inslagna under en period av dagar. Ersättning bör också förklaras i affären också. Om du har några frågor, kontakta din bil företag eller en advokat.
5

Ta bilen till garaget eller auto specificera affär som anges av bolaget och har din bil insvept i annonsen.

6

Kör bilen som vanligt. Du kommer förmodligen att få en massa människor tittar på din bil, vilket är exakt vad annonsören vill.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121164.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.