Hur polska Motorcykel Aluminium

Aluminium är en metall som är känd för sin hållbarhet och motståndskraft mot rost och korrosion. På grund av dessa egenskaper, är detta material som ofta används för att göra motorcykeldelar från trim till styret. Över tiden, dessa delar tenderar att förlora sin glans på grund av exponering för väder och vind och skador orsakade av mindre kollisioner. Lyckligtvis kan enkla polering tekniker återställer motorcykelns glänsande krom, och lämna din motorcykel ser ut som nya. Saker du behöver
Water
Mild Rag rengöringsmedel
eller handduk
Sandpapper (400 grit, 600 grit, 1200 grit) katalog polerskiva bit
Drill eller roterande verktyg
Metal polish
Putsduk
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla aluminium trim bitar möjligt för att möjliggöra enklare rengöring. För delar som är svåra att ta bort, skydda angränsande områden med en trasa eller tejp.
2

Sand delarna med 400 sandpapper för att avlägsna några större repor, stötar, eller korrosion. Även slipning, då doppas sandpapper i vattnet så att rester avlägsnas.
3 Step

Upprepa 2 med 600 sandpapper. Återigen, hålla sandpapper fuktig för bästa resultat. 2
4

Upprepa steg med 1200 slippapper för att ytterligare förfina aluminium. På denna runda, sand bara i en riktning med släta, jämna drag.
5

Fäst en bit polering hjul till en borr eller roterande verktyg. Applicera en liten mängd metall polish till hjulet, och sedan använda den för att försiktigt polera delarna, med en lätt beröring.
6

Använd en putsduk för att rengöra bort all polish rester och polera aluminium till en shine.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120919.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.