Det bästa sättet att rengöra lättmetallfälgar

Att upprätthålla en bilens hjul representerar mer än ett arbete av kärlek. Sant, när aluminiumfälgar gnistan, de ger bilen en kuslig detaljerad kant erkänd som rik och lyxig. Men enligt "Popular Mechanics," ta hand om lättmetallfälgar kommer att förhindra korrosion och förlänga livslängden och säkerheten av fälgen. Rena Wheels en i taget

fungerar bara på ett hjul i taget. Även om du kanske känner dig frestad att spraya alla fyra däck med däck renare, sedan klättra runt bilen skrubbning och följa upp med en massiv sköljning, du kan verkligen detalj varje däck när du fokuserar bara på det däcket. Ta dig tid att göra jobbet rätt. Addera Rengöring av Wheel

Använd en kvalitet däck och hjul renare. Fall inte för platser för produkter som säger att spraya på och sedan bara skölja av. Även om dessa produkter fungerar, planerar skrubbning för hand för bästa resultat om du har överdriven bromsdamm. Tänk på att bromsbelägg är gjorda med bindemedel som orsakar bromsdamm att fastna på däcket. När du köper ett hjul renare, även köpa ett hjul borste.

Spraya ett däck med fälg-rengöringsmedel, och tillåta att produkten ska fungera enligt tillverkarens anvisningar. Sedan, skrubba hela fälg med hjulet borste, få varje tum av ytan. Stå tillbaka och spola däcket. Torka omedelbart med handdukar för att hålla vatten fläckar bildas. Upprepa om nödvändigt innan vi går vidare till nästa hjul.
Lägg vax för extra glans och skydd

flesta alu tillverkade fälgar sedan 1980-talet har antingen en kappa färg eller klarlack finish. Därför tillämpar vissa auto vax till fälgarna ger en extra glans och, åtminstone, göra det svårare för bromsdamm att lösa.

Tillämpa antingen en pasta eller flytande vax enligt tillverkarens anvisningar. Buff med en ren, torr handduk för att skapa en djup glans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121302.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.