Hur man gör en Tie-Dye Job Billack

Tie-dye mönster är symboler för 1960-talet och 70-talet "hippie" rörelse. Om du var en gång en djärv blomma barn eller helt enkelt gillar stilen av tie-dye, finns det ingen anledning till varför denna look bör begränsas till de saker du bär. Överväg att lägga till ett tie-dye touch till bilen du kör. Måla bilen hemma kan vara en utmaning, men det är ett mycket billigare alternativ än att ha det professionellt detaljerad. Saker du behöver
Tvålvatten
Sponge
Bilvax
Silvertejp
Dual action sander
80-slippapper
Sprayfärg (blandade färger) katalog Maskering band
målartejp
Sopsäckar
Visa fler instruktioner
1

Prep ytan på din bil. Först, tvätta och vaxa bilen. Linje vindrutan med tejp för att skydda den från slipning. Du kan behöva använda en dubbelverkande slipmaskin med 80-slippapper för att ta bort den tidigare lack och hjälpa till att förbereda ytan för din nya färg att hålla.
2

Välj flera olika färger av sprayfärg. Kontrollera på etiketten eller prata med en färghandel anställd för att se till att färgen du väljer är godkänd för att måla din bil. Mångfalden av färger du väljer beror på hur många olika färger du vill ha i din tie-dye design.
3

tejpen och täcka dina fönster, stötfångare, bil handtag, däcken eller andra område du inte vill vara målade. Du kan använda maskeringstejp eller målartejp. Använd soppåsar för att täcka stora områden såsom vindrutan eller grillar.
4

Använd bitar av målartejp för att skapa spiral mönster på utsidan av din bil. När du skapar en tie-dye design på tyget, skulle du binda tyget med gummiband eller snöre i sektioner för att skapa un-målade områden av din design. För att skapa en liknande effekt på din bil, "använda tejp för att täcka de områden som inte ska målas."
5

Spray måla direkt på bilen enligt anvisningarna på burken. Layer olika färger över varandra för att skapa en tie-dye effekt. Oroa dig inte om att få färg på bandet, kan du enkelt dra tejpen bort för att avslöja din design när den torkar

. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121540.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.