Hur polska Weld Wheels

Polering dina kromade fälgar är nödvändigt för att undvika skador, och Weld fälgar är inte annorlunda. En uppsättning Weld fälgar kan vara ganska dyrt, så ta väl hand om dem är ett sätt att skydda din investering. Att hålla dem polerade och blanka också hjälper till att hålla dina Weld hjul och utseendet på din bil i bra utseende. Om du precis har köpt din första uppsättning Weld hjul, kanske du inte vet hur man rengör och polera dem ordentligt. Saker du behöver
hink med varmt tvålvatten
2 Mjuka tvättlappar
Vattenslang Sida 2 Microfiber hjul polerdukar
Chrome wheel polish
Visa fler instruktioner

1

Rengör dina Weld hjul noggrant för att avlägsna smuts och fett, med en tvättlapp och tvålvatten. Se till att du är helt skölja tvättlapp i vattnet mellan tvättarna.
2

Skölj tvål av dina Weld hjulen med vattenslangen. Om du har ett sprutmunstycke ansluten till slang, se till att du har ställt in den till ett lågt tryck inställning.
3

Torka Weld hjulen med den återstående torr trasa. Torra hjul är nödvändigt att förse polska med optimal vidhäftning.
4

Applicera en liten mängd krom hjulet polish till microfiber hjulet putsduk. Om du har köpt din polish i en tub-liknande behållare kan du enkelt doppa duken i badkaret. Om din polish finns i ett rör, måste du klämma ut en kvarts storlek beloppet.
5

Placera putsduk, polska sidan nedåt, på toppen av Weld hjulet och arbeta dig runt hela hjul (ej däcket) med användning av korta cirkulära rörelser.
6

Ta bort överflödigt polera med en ren putsduk, med användning av samma cirkulära rörelser. Upprepa processen för alla återstående Weld hjulen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121301.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.