Hur man föryngra lädersäten

Med tiden lädersäten kan växa smutsiga, spruckna och hårt. Bilbarnstolar är också utsatta för hårda temperaturer och solljus, vilka båda bidrar till en försämring av läder. Byta eller återvinna sätena är alltid ett alternativ, men inte den billigaste vägen, och om du återställer en klassisk bil, du vill behålla allt så original som möjligt. Rejuvenating lädersäten är ofta möjligt med lite tid och högkvalitativa kommersiella rengöringsmedel och balsam. Saker du behöver
Dammsugare
Sponge
Leather Cleaner Review mjuk trasa
Bomullsswabs
Mikrofiberduk
Läder balsam borste
Suede (om tillämpligt)

Visa fler instruktioner
1

Vacuum sätena för att avlägsna smuts, skräp, pennies och tillfällig herrelösa godis.
2

Fukta en svamp med varmt vatten och torka av sätena. Inte mätta lädret. Om lädret är mocka, hoppa över detta steg.
3

Ansök läderrengöring lämplig för den typ av läder era platser är tillverkade av en mjuk trasa. Torka sätena med läderrengöring. Var försiktig vid rengöring i sömmarna att du inte lämnar något renare fastnat i sprickor. Om du har perforerade stolar, tillämpa en mycket ljus lager av rengöringsmedel till ditt trasa och se till att du inte lämnar renare fastnat i någon av perforeringar. Använd en bomullspinne för att avlägsna rengöringsmedel fastnat i perforeringen.
4

Buff lädret med en mikrofiberduk för att torka lädret och ta bort eventuella rester från rengöringsmedel.
5 < p> Ansök läder balsam passar era platser till en mjuk trasa och gnugga balsam på sätena. Buff sätena med en mikrofiberduk och rena sprickor och perforeringar på samma sätt som du gjorde med läderrengöring. Borsta mocka säten med en mocka borste för att lyfta tupplur på tyget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121303.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.