Tips för användning Detailing Spray

Detailing spray, som kan hittas på någon bil leverans butik, är gjord för att använda på alla typer av fordon. Det kan bidra till att göra din redan rena fordon glans eller snabbt rengöra en något smutsig bil utan att använda tvål eller vatten. Det finns flera sätt att använda detaljer spray och några sätt du bör undvika. Vad är det för?

Detailing sprayen används efter tvätt och beskriver bilen för att få en glans till färgen. Det tar bort lättare smuts, damm och bebyggd föroreningar som orsakar vatten fläckar, sätta pricken på även de bästa diskresultat jobb. Detailing spray är säker för alla typer av målade ytan.

Detailing spraya också kan användas för att snabbt röra upp en bil som är oftast ren. Du kan använda detaljer spraya ett par gånger i veckan eller mellan tunga tvättar för att hålla bilen ren. Addera hur man använder den

Detailing sprayen inte kan användas ensam. Du behöver också en microfiber handduk för att torka av sprayen när det är på ytan av bilen. Sprayen appliceras direkt på ytan av bilen och sedan torkas bort med handduken. Att göra detta över den målade hela ytan av bilen lyser färgen för en glänsande utseende. Om din bil behöver minimal rengöring, är detta det bästa och snabbaste sättet att göra det.
P Om din bil är smutsig eller har lera på ytan, bör det tvättas först. Torka detaljen spraya på en smutsig bil kommer bara att orsaka en större oreda. Tvätta bilen noggrant med biltvätt tvål, torka den med en ren sämskskinn och sedan använda detalj spray. Spreja bilen i små områden i taget och sedan torka detalj spraya med en microfiber handduk. Använda microfiber istället för en vanlig handduk skär ner på mängden ludd och repor som kan hamna på ytan.

Detalj sprayen avdunstar snabbt för att förhindra vatten fläckar. Det också något smörjer ytan av bilen för att förhindra repor och för att förhindra insekter, smuts och smuts från att fastna på ytan.

Innan du använder sprayen på en bil som är ren nog att göra utan en tvätt, gå över den med en färg-säker bil dammvippa för att ta bort alla tunga damm på ytan. Applicera detaljer spray och torka av den med en mikrofiberduk. Du kan också använda den detaljerade spray på all krom och trim bitar. Använd fönsterputsmedel på fönstren för att avsluta snabbt detalj jobbet och få din bil ser ut som det bara var detaljerade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121111.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.