Hur Refinish Aluminium

Refinishing aluminium kan föra tillbaka den glans och överklagande i bostäder, bilar, båtar, husvagnar eller något som du har som har blivit tråkig eller målat genom åren. För att refinish aluminium, är det en process i två steg. Du måste först rengöra aluminium och sedan Refinish det till den ursprungliga glans och lyster. Saker du behöver
Stålull
Enviro-magic aluminium renare eller motsvarande
Mild slipande svamp
mjuk trasa handduk
Everbrite skyddande beläggning eller motsvarande
icke-slipande svamp

Visa fler instruktioner
1

Använd stålull för att ta bort all färg chips eller skräp som är svåra att få bort med en svamp. Med hjälp av en produkt som är mer nötande kan orsaka repor i aluminium. Ta din stålull och gnugga den över aluminium, fram och tillbaka. Sätta press på ullen, så att djupt ner smuts och caked färg kommer lossna lätt.
2

Använd Enviro Magiska aluminium renare eller motsvarande aluminium renare. Du kan hitta dessa produkter på nätet eller i lokala hårdvara, avdelning eller auto butiker. Enviro Magiska aluminium renare avlägsnar djupt ner bister, smuts och damm. Det kommer även lägga en glans till ditt aluminium. Om du väljer att använda en annan produkt aluminium rengöring, se till att läsa alla instruktionerna på flaskan innan du fortsätter.
3

Spreja rengöringsmedlet på din aluminium. Låt vätskan stå i cirka tre minuter. Ta din svamp och, med hjälp av milt slipande slut, skrubba aluminium. En djuprengörande tar bort all smuts som har funnits i flera år. Detta kommer också att ta bort eventuella milda färg marker som finns kvar.
4

Torka aluminium torrt med en av de mjuk trasa handdukar. Du måste ha ytan ren och torr innan du lägger på lackering produkten.
5

Använd din Everbrite Rostskyddsmålning eller motsvarande för din refinishing produkt. Den Everbrite Rostskyddsmålning hjälper mot solskador, väderförhållanden och klimatförhållanden. Dessa inkluderar kraftiga regn, saltvatten vindar eller områden med hög luftfuktighet. Den aluminium glans blir långvarig och enkel att tillämpa en ny kappa, om den gamla tonar. Om du använder en annan refinishing produkt, se till att läsa alla riktningar innan aluminium lackeraren.
6

Häll lite av den Everbrite Rostskyddsmålning på din svamp. Använd din svamp att Refinish aluminium med beläggningen. Du kommer att vilja sprida skyddande beläggning över aluminium jämnt. Låt sedan torka. Det kan ta ungefär en timme till fyra timmar beroende på din plats. Sedan upprepa detta steg för att lägga till ytterligare en rock över din aluminium. Detta kommer att säkerställa att du inte missar en fläck med Everbrite Rostskyddsmålning produkt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120913.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.