Hur polska Vinyl Windows

Vinyl fönster finns i suffletter och båtar. Eftersom de är utsatta för väder och vind, insekter, smuts, pollen och andra luftburna objekt, fönstren blir smutsig och tråkig med tiden. Hårda och rengöringsmedel kan repa ytan av vinyl fönster, vilket gör dem svåra att se igenom, så var försiktig med rengöringsmedel. När regelbunden rengöring inte återställer den klarhet till vinyl fönster, är det dags att putsa dem .. Saker du behöver
Diskmedel
Quart-storlek sprayflaska
Sponge
mjuk borste
Vinyl fönster Protectant
Mjuk handduk
Visa fler instruktioner

1

Häll en kvarts kopp diskmedel i en kvart-storlek sprayflaska. Fyll resten av flaskan med kallt vatten. Skaka flaskan för att blanda innehållet.
2

Spraya vinyl fönster med de rengöringsmedel, sedan skrubba dem med en svamp. Om du har smuts eller bugg rest fastnat på fönstret, kan du skrubba lätt med en mjuk borste.
3

Skölj windows grundligt med kallt vatten. Se till att du tar bort allt diskmedel. Pat fönstren torrt med en mjuk handduk.
4

Applicera en kommersiell vinyl fönster Protectant till fönstret, och polera den med en mjuk handduk. Vinyl fönster Protectant kommer att ta bort den dimmiga filmen från ditt fönster. För bästa rekommendationen på vinyl fönster skyddsmedel, konsult en säljare på en båt butik. Om du inte har en båt butik i närheten, kolla på en hem-förbättring butik eller auto-leverans butik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121245.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.