Hur att rengöra en ljuddämpare

En riktigt tvättas och noggrant detaljerade bil innebär inte bara att karossen är nyligen vaxad och interiören snyggt dammsugas. De bästa städjobb inkluderar delar såsom hjul och däck, motor och även ljuddämparen och tips ljuddämparen. Ljuddämpare är alltmer tillverkade av rostfritt stål och andra material som har en snygg finish, men som också måste rengöras regelbundet för att se sitt bästa. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
milt rengöringsmedel
Vatten
Slang luddfri trasor
Metal polish
Visa fler instruktioner

1

Lyft den bakre delen av bilen med rätt fabriken stöttningspunkter och sänk ner den på pallbockar, se till att det säkert stöds.
2

Skölj av ljuddämparen eller ljuddämpare med en slang och vatten för att få bort eventuella stora bitar av smuts och skräp. Låt avgassystemet svalna om bilen har nyligen kört.
3

Blanda upp några milt rengöringsmedel (biltvätt tvål eller ett liknande rengöringsmedel) och en del vatten i en hink. Använd en tvätta mitt eller en trasa och tvätta ljuddämparen. Torka runt avgassystem tips och inuti slutrör öppningar för att ta bort sot som har byggt upp. Skölj ljuddämpare med vatten och slangen och torka den med en ren, torr trasa.
4

Ta bort fläckar från rostfritt stål och krom ljuddämpare med en blandning av bakpulver och vatten. Blanda de två ingredienserna i en skål och applicera den på ljuddämparen med en trasa, torka bort fläckarna. Använd en mjuk borste för svårare områden. Skölj ljuddämparen med vatten och torka den. Polera ljuddämpare med en rostfri polish efter att den har rengjorts. Använd en trasa för att stryka och polera ut det polska på ljuddämparen. Sänk bilen tillbaka till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121411.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.