Hur tar man bort biltvätt vax

När du ansöker ett nytt vax eller tätningsmedel till din bil, ta bort någon bil-tvätt vax som användes tidigare. Biltvättar använder kommersiella rengöringsprodukter och tätningsmedel som som inte är lätt tillgängliga för allmänheten. Kombinera två olika vaxer kan resultera i kemiska interaktioner som begränsar nya vaxet hållbarhet och orsakar suddiga fläckar visas på din bil. Borttagning av biltvätt vax innan vaxning med ett nytt vax kommer att förhindra detta kostsamma interaktion. Saker du behöver
Cleanser
trädgårdsslang
Handduk
Automotive lotion måla rensning eller polish
frotté eller microfiber appliceringskudden
Microfiber handduk
Visa fler instruktioner

1

Tvätta din bil med ett rengöringsmedel formulerade för auto färg genom att följa instruktionerna rengöringsmedel ansökan. Skölj rengöringsmedel och smuts och skräp, från fordonet med en trädgårdsslang.
2

Handdukstorka hela fordonet.
3

Applicera en nickel- stora mängd lack rengöringslotion eller polish, som är framtagen för att ta bort tidigare tillämpade vax, till centrum av en ansökan pad eller frotté trasa och sprida det över en 2 kvadratmeter yta av fordonet. Sprid lotion med en långsam back-och-tillbaka avstrykningsverkan att fördela det jämnt.
4

När området torkar till ett töcken, ta bort polish genom polering området lätt med en microfiber handduk.

5

Fortsätta tillämpa och polering tills alla målade ytor görs och alla biltvätt vax har tagits bort. Du har nu möjlighet att tillämpa ett nytt vax som passar din färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121244.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.