Hur man tar bort repor och virvlar runt i Paint

Repor och virvlar runt i ett fordon paint jobb är ful. De virvlar som orsakas av att ljuset reflekteras från en rad små mycket små repor i lacken. Repor kan också trycka ut djupt in färgen och exponera undersidan metallytor, vilket leder till rost. Ta bort dessa virvlar och andra kroppsliga defekter måla genom att fylla i repor med bättringsfärg, applicera vax och därefter polering din bil till en fin glittrande glans. Saker du behöver
Icke-vax auto tvål
stor svamp
Bucket slang Flighter Garden
mjuk trasa
Bättringsfärg primer
Bättringsfärg
Tandpetare
Maskeringstejp
Mycket fin-grit sandpapper
Bil efterbehandling polish
Vehicle makten polermaskin och White polerplatta
Quick detalj bespruta
Orange makt putsdyna
Bil vax
Visa fler instruktioner
1

Tvätta bilen med varmt tvålvatten och en stor svamp. Skölj soap utanför fordonet och sedan torka det och torka den med en mjuk trasa.
2

Ansök bättringsfärg primer till djupa urgröpningar och repor med en tandpetare. Plocka upp en liten mängd färg med slutet av tandpetare och peka den till scratch. Färgen kommer att rinna av hackan på bilen. Använd bara tillräckligt för att fullt ut täcka scratch. Vänta två timmar för det att torka. Applicera någon behövde Bättringsfärg med en tandpetare på samma sätt. Vänta två timmar för bättringsfärg torka. Sätt maskeringstejp på bilen runt det område som du just målade för att undvika repor på omgivande lack. Slipa försiktigt ner Bättringsfärg s torkade ytan för att platta till det och göra det även med resten av bilens täckfärg, med en liten bit av mycket fint slippapper.
3

Placera en vit polerplatta på strömmen polermaskin. Spraya plattan med en fin imma skikt av snabba detalj spray. Applicera lacket på kudden genom att rita ett "X" över ytan. Slå på verktyget och polera repiga och virvlade yta av fordonet i 18-tums med 18-tums fyrkantiga sektioner. Överlappar varje pass du gör med 2 inches och flytta polermaskin långsamt över fordonets yta som du går. Flytta polermaskin upp och ner i en cross-hatch mönster över fordonet. Applicera vaxet på samma sätt med den orange makt putsdyna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121952.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.