Hur man tar bort Eucalyptus fläckar på bilar

Visste du parkera din bil i en stor, lummig eucalyptus träd en varm eftermiddag, i hopp om att hålla dina hjul svalt i skuggan? Du återvände förmodligen ett par timmar senare för att hitta en stor klump av eukalyptus sap på din läckra lack. Att fet, kommer röd fläck inte komma ut i biltvätten. Istället behandla din bil som du skulle behandla en oljig yta, dra ut oljan med en lera "mask." Processen för bilar är lite annorlunda än för människor, men det borde göra underverk. Och när du är klar, hitta en ny plats att parkera! Saker du behöver
Biltvätt handduk tvål
eller sämskskinn
Bil spraya smörjmedel
Bil detalj lera
Visa fler instruktioner
1

Tvätta bil med tvål biltvätt, torka den med en handduk eller sämskskinn.
2

Spraya det drabbade området med en spray smörjmedel avsedd för bilar. Om du har många fläckar på bilen, starta genom att spraya ett litet område i taget. Se till att mätta fläckar.
3

Klipp ut en bit av auto detalj lera stor nog att passa i din handflata. Gnid leran över det drabbade ytan, flytta fram och tillbaka tills fläckarna försvinner. Om fläckarna försvinner snabbt i början, men sedan verkar ta längre tid, måste du använda en ny del av leran. Vänd på lera och använda bottendelen. När du har använt båda sidor, arbeta leran "inside out" för att använda ett nytt parti. Skrubba det drabbade området tills du ser inga tecken på de röda fläckarna.
4

Torka av överflödig lera med ett sämskskinn.
5

Upprepa steg 2 till 4 om alla färgade ytor på fordonet.
6

Tvätta bilen igen med biltvätt tvål, sedan polera och vaxa den. Leran inte bara tar bort fläckar, men också remsor vax av din bil, så se till att vaxa när du är klar. Tänk vaxning bilen igen i en vecka för att se till att du bevara din lack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121848.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.