Hur Buff ett Powder Coat

Pulverlackering innebär torrt pulverfärg följs metall med elektrostatisk laddning eller tryckluft. Efter beläggning pulvret coat härdar på en varm ugn. Härdningsprocessen smälter färgen, skapar en smidig och perfekt finish. Även putsning en finish pulverlack är ovanligt, det är möjligt. Med rätt inställning, kan du eliminera eventuella brister i finish med en polering förening. Saker du behöver
800-grit eller finare sandpapper
Tryckluft
Buffing förening
lumpskiva
Visa fler instruktioner
1

gnugga pulverlack yta med en super-fint sandpapper i raka linjer. Hålla linjerna så raka och länge som möjligt för att minska förekomsten av repor och kvarvarande linjer i den återstående finish. Slipa hela ytan på objektet du vill polera.
2

Rengör slipdamm och smuts från ytan med tryckluft innan polering för att undvika att lägga något slipmedel som kan skada ytskiktet. Torka inte rent ytan med en trasa, antingen fuktigt eller torrt. En fuktig trasa kommer att skapa klistra ur stoftet, repa finish. En torr trasa kommer helt enkelt skjuta dammet runt, skrapa målgång.
3

Applicera en dime-stora mängd av polerande förening till lumpskiva. Placera hjulet på pulverlack yta och slå på den. Buff i små områden, flytta lumpskiva snabbt för att undvika att skada ytan. Applicera mer förening i dime-sized belopp som behövs för att säkerställa att din lumpskiva inte blir torr.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122056.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.