Hem Botemedel till Clean Car Carpet

Eftersom de flesta människor inte tar av sig skorna när man reser in i en bil, kan mattan bli smutsig väldigt snabbt. Med allt som smuts fastnar i fibrerna i bilens matta och det är i ett slutet utrymme, kan det inte bara vara fula, men ohälsosamma. Du betalar en hel del pengar att ha någon rengöra din bil, men det finns ingen anledning att göra det om du har tid att göra det själv. Getting Ready

bort skräp, golvmattor och allt annat som kan hindra reningsprocessen. Använd en dammsugare för att avlägsna lös smuts och skräp. Vara noga med att rengöra under sätena.

Blanda en rengöringslösning av en liter varmt vatten och en skopa av blekmedel tvättmedel. Lägg en kopp vit vinäger till lösningen för att eliminera mattan lukter. Se till att du har gummihandskar, en ren trasa eller svamp, och rena torra handdukar. Addera fläckborttagning

Blanda en lösning av ättika och vatten i lika delar i en sprayflaska och tillsätt ett par matskedar diskmedel. Detta är en av de bästa och billigaste sätt att eliminera fläckar. Spraya lösningen på ett område och borsta in i mattan med en ren trasa eller svamp. Lämna den i minst en halvtimme. Var noga med att lämna windows ner för att hjälpa mattan torkar snabbare. Blot området torrt med en ren trasa för att avlägsna eventuell kvarvarande rengöringsmedel.

För fettfläckar, strö babypuder eller majsstärkelse på fläcken och låt den i två till tre timmar innan dammsugningen det. Rengör området med varmt tvålvatten om det finns någon kvarvarande fläcken. Ett fett skär diskmedel blandat med varmt vatten kommer att göra det bästa resultatet.
Rengöring av mattan


Skura mattan med ett medium borste eller en ren trasa eller svamp, försiktigt så att inte mätta den. Använd borsten på särskilt svåra områden och glöm inte att rengöra under sätena. "Skölj" mattan med en ren trasa eller svamp och använda rent vatten för att avlägsna eventuell kvarvarande tvål. Tryck torra handdukar på mattan och lyft dem att hjälpa till att absorbera fukt. För att undvika mögel, lämna fönstren ner för att hjälpa mattorna torka och undvika att ställa någonting, såsom golvmattor, på mattan tills det är helt torrt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121087.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.