Hur reupholster Auto Säten

Om klädseln på dina bilsäten blir gammal, kan ersätta det förbättrar bilens utseende avsevärt. Du kan använda "köpa färdiga klädsel" omslag för din modell eller skapa nya själv. En auto seat är indelad i tre delar - själva sätet, ryggen och nackstöd. Du måste ta isär alla tre delar för att reupholster varje av dem. Du måste också ta bort de mekaniska delarna, liksom spåren, från sitsen att tillämpa det nya tyget. Saker du behöver
FabricSewing suppliesRatchet wrenchScrewdriverGlue
Visa fler instruktioner
1

bort sätena från bilen. De är fastskruvade brädan med bultarna oftast direkt under sätet bottnar. Använd en spärrnyckel som kan passa inom bultarna "ram. Separera ryggstöden från bottnarna och nackstöd från ryggen.
2

Riv det gamla möbeltyg från sätena efter borttagning. Om du skapar ersättning klädsel själv, behålla så mycket av de gamla tygstyckena intakt att använda som en stencil. Använd dem för att klippa ditt eget tyg till klädsel bitar och sy ihop dem. Addera 3

Koppla spåren underifrån bottnarna. Twist öppna hog ringar (med en skruvmejsel) för att ta bort tygstyckena fästa genom sätets bulle, ta sedan bort hog ringar och bullarna SEAT med ramar. Gör kalkfläckar på ställen där allt sätts samman för att hjälpa till att sätta ihop det igen.
4

Avlägsna tyg monteras på undersidan av botten Sittytorna, se till att inte skada panelerna. Rengör och måla om panelerna och placera nytt tyg på dem. Limma panelen tillbaka mot sätet bun. Sätt tillbaka HOG ringarna.
5

Linda nytt tyg på botten sätet bun. Börja vid den bakre änden, hooking ändarna av tyget på Hog ringar och inslagning tyg över till den främre änden. Återanslut sätet spår till botten en gång säte bun är täckt.
6

Lägg till nytt tyg till ryggstöden. Om tyget är sydd i ett överdrag, glider den rätt på. Ramen fästa huvudstödet på baksidan kan komma i vägen. Ta bort ramen, skär ett hål i tyget över nackstödet hålen och sätt tillbaka ramen ovanpå tyget.
7

reupholster nackstöden. Om du gjorde omslagen själv, det förmodligen inte har ett elastiskt band att korrekt passa som ett överdrag. I så fall, vira den runt stoppning och häfta det ner på botten.
8

Sätt sätena ihop och installera dem tillbaka i fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120959.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.