Hur man tar bort vaxet från vindrutor

Detailing en bil kan vara en mycket avkopplande upplevelse . Du gör din bil ser sitt bästa , och i processen , hjälper till att bibehålla sitt värde . Men ibland uppstår problem och vax blir på vindrutan . Det är inte svårt att fixa , men om du inte vet vad du gör , kan det vara frustrerande . Det finns några enkla sätt att åtgärda problemet . Saker du behöver
Rakblad
Tvättsprit
Höghållfast fönsterputs
Microfiber handduk
Visa fler instruktioner
1

Skrapa glaset med hjälp av rakblad. Du vill hålla bladet vid en skarp vinkel i förhållande till glaset , nästan parallellt med ytan . Detta bör rengöra majoriteten av vaxet från ytan .
2

Applicera en liten mängd gnugga alkohol på vindrutan och gnugga bort det i ett cirkulärt mönster med hjälp av microfiber handduk . Detta bör bryta ner resten av vaxet till den grad att den helt tar bort all uppbyggd .
3

Rengör vindrutan med en höghållfast fönsterputsmedel och microfiber handduk , fungerar det i en cirkelrörelse . Microfiber handdukar har små krokar i dem som gör att handduken att fungera mekaniskt , utan hjälp av några städare , men renare kommer att bidra till att bryta ner eventuella kvarvarande vax samt.
< Br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121202.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.