Kan en biltvätt system i en mobil Länkade Trailer ?

När du startar ett mobilt bilhandlare affärer , är en av de saker du behöver tänka på när du vill montera ditt system biltvätt . Slutna och öppna släp , skåpbilar och pickuper har alla olika fördelar . Typer

Länkade och öppna släp dras bakom ett fordon , oftast en mid - till stora lastbilar . Skåpbilar och lastbilar pickup är fristående enheter , men oftast har mindre utrymme för utrustning än en släpvagn erbjudanden. Bil tvättsystem montera till golvet på släpvagnen eller van och till bädden av en lastbil .
Fördelar med ett inbyggt släp

slutna släpvagnar erbjuda säkerhet inte finns i en öppen släpvagn eller lastbil - säng. Beroende på storleken på trailern , kan du bära mer utrustning och tillbehör än i en skåpbil eller lastbil . Enkel tillgång till biltvätt systemet och andra beskriver förnödenheter gör slutna trailers till ett attraktivt val för vissa mobila detailers . Du kan också lämna din utrustning bakom och använda ditt fordon utan släp .
Överväganden

Priset på ett inbyggt släp är oftast högre än en öppen släpvagn . Om din biltvätt system har en stor vattentank , måste du se till att du köper en trailer som klarar tyngden av all din utrustning , plus vatten . Om du väljer att montera ditt system biltvätt i sängen av en lastbil eller golvet i en skåpbil , kommer du att spara pengar genom att inte behöva köpa extra utrustning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121644.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.