Hur Seal Car Wax

Oavsett om du har en ny bil eller om du vill göra det mesta av din gamla bil, en grundlig detaljer inifrån och ut kommer att hålla din ritt ser sitt bästa. Att ta hand om utsidan av din bil är inte bara en kosmetisk fråga, heller. Vaxning och täta utsidan kommer att förlänga livslängden på din lack, skydda lacken och skydd mot eventuell rost problem. Du bör göra detta minst varje par månader, och det är värt att veta hur man ska göra jobbet ordentligt. Saker du behöver
Bilvax Sida 2 vax applikatorer
Paint tätningsmedel
pack mikrofiberdukar
Visa fler instruktioner
1

tillämpa dina gynnade märke av bilvax. Använd antingen en dyna skumapplikator eller en maskin polermaskin. Hursomhelst, gör långa överlappande drag att applicera vaxet i ett tunt, jämnt lager.
2

Ta bort vax rester genom att torka jämnt med en mjuk mikrofiberduk. Du bör göra detta snarast efter vaxet ansökan att återstoden inte härdar. Det är ofta en bra idé att arbeta panelen genom panelen, applicera vax och sedan ta bort rester innan vi går vidare till nästa.
3

Låt vaxet torka och ställa in en halvtimme innan tätningsmedel.
4

Applicera färg tätningsmedel med en fräsch vax applikator. Prime applikatorn med lite av tätningsmedlet att fukta den och låt det sprida produkten jämnare.
5

Använd betydande tryck på först när du applicerar tätningsmedlet. Som tätningsmedlet börjar torka, lätta upp för att utveckla en fin glans.
6

Buff och polera din förseglade exteriör med en färsk mikrofiberduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121637.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.